Tomaatjes uit de oven
Recept voor de lekkerste tomaatjes die er zijn. Vooral erg lekker bij een gezond visrecept.
Voor hoeveel personen? |
4 |
Hoe lang ben je ermee bezig? |
2 minuten voorbereiden, ruim 1 uur in de oven |
Hoe ga je het doen?
De tomaatjes zijn klaar als de meeste zijn opengebarsten. Als ik wat minder tijd heb zet ik de oven iets hoger maar slow cooking is het lekkerst. Ik verwijder de velletjes altijd voor dat ik de tomaatjes opeet. Koud zijn ze ook erg lekker met wat mooie balsamico en olijfolie.
- Was de tomaten en leg ze in een ovenschaal
- Besprenkel ze met olijfolie
- Bestrooi met grof zeezout en maal er wat zwarte peper overheen
- Zet ze ruim een uur in een oven op 120 graden
De tomaatjes zijn klaar als de meeste zijn opengebarsten. Als ik wat minder tijd heb zet ik de oven iets hoger maar slow cooking is het lekkerst. Ik verwijder de velletjes altijd voor dat ik de tomaatjes opeet. Koud zijn ze ook erg lekker met wat mooie balsamico en olijfolie.