Kruidenboter
De kruidenboter die je bij de supermarkten kunt kopen is meestal erg vies. Toch zie ik deze kruidenboters regelmatig bij mensen op tafel staan. Zelf kruidenboter maken is erg makkelijk en zo veel lekkerder dat ik niet begrijp dat er nog mensen zijn die niet even de moeite nemen om 10 minuten in de keuken zelf kruidenboter te maken.
Voor hoeveel personen? |
4 |
Hoe lang ben je ermee bezig? |
10 minuten |
Hoe ga je het doen?
Ik gebruik meestal verse kruiden in de kruidenboter maar als je niet anders in huis hebt gaat het ook prima met gedroogde kruiden. Je kunt eindeloos variëren met kruidenboter. Ik heb er vandaag wat pastis door gedaan maar probeer ook eens wat blaadjes dragon of twee fijn gesneden blaadjes mint.
- Laat de roomboter zacht worden
- Voeg alle ingrediënten toe aan de roomboter en prak met een vork tot alles goed gemengd is
- Maak op smaak met zout en peper
Ik gebruik meestal verse kruiden in de kruidenboter maar als je niet anders in huis hebt gaat het ook prima met gedroogde kruiden. Je kunt eindeloos variëren met kruidenboter. Ik heb er vandaag wat pastis door gedaan maar probeer ook eens wat blaadjes dragon of twee fijn gesneden blaadjes mint.