Gemarineerde rode paprika
Deze gemarineerde paprika mag niet ontbreken in een Italiaanse anti pasta.
Voor hoeveel personen? |
4 |
Hoe lang ben je ermee bezig? |
40 minuten |
Hoe ga je het doen?
Je kan ervoor kiezen om extra smaak aan toe te voegen aan de paprika's. Probeer eens wat basilicum, oregano of knoflook. Vaak laat ik de paprika naturel omdat ik het meestal eet met een aantal andere antipasta gerechten en dan is de mooie pure zoete smaak van de paprika’s prima zonder extra toevoegingen.
- Maak ontvelde rode paprika volgens: recept ontvelde paprika’s
- Marineer de paprika met een flinke scheut olijfolie en het citroensap
- Maak op smaak met zout en peper
Je kan ervoor kiezen om extra smaak aan toe te voegen aan de paprika's. Probeer eens wat basilicum, oregano of knoflook. Vaak laat ik de paprika naturel omdat ik het meestal eet met een aantal andere antipasta gerechten en dan is de mooie pure zoete smaak van de paprika’s prima zonder extra toevoegingen.