Asperges met Hollandaisesaus
De heerlijke fluwelzachte Hollandaisesaus combineert geweldig met de frisse smaak van de asperges.
Voor hoeveel personen? |
4 |
Hoe lang ben je ermee bezig? |
1 uur |
Wat heb je er voor nodig?
voor de Hollandaisesaus:
|
|
Hoe ga je het doen?
Schil de asperges zeer zorgvuldig en bewaar de schillen voor de aspergesoep
Kook de asperges in ruim water in ongeveer 25 minuten gaar
De tijd is afhankelijk van de dikte en de asperges zijn gaar als je er een horizontaal op een vork balanceert en de asperges door buigt
Schil de aardappels en kook ze gaar
Maak de Hollandaisesaus volgens het recept Hollandaisesaus op deze website
serveer de asperges met de Hollandaise saus, de aardappels en twee flinke plakken lekkere beenham
Wil je meer weten over asperges lees dan ook het artikel Zijn asperges gezond?